Pages

May 28, 2011

Nikon D5100



The arrival of the D5100 appears to signal the completion of Nikons refresh of its non-pro DSLR lineup. Its feature set and pricing mean that it sits very comfortably between the beginner-friendly D3100 and the high-end D7000 - it's clearly aimed to attract the attention of enthusiast photographers without cannibalizing sales of is sister models. A camera maker can judge the success of its market positioning by seeing how many people are wondering 'which model is right for me?' on discussion forums - and we think a D3100/D5100/D7000 progression would minimize such doubts. The official line is that the D90 maintains its position in the range, but both its naming and overlap with other models suggest that its role is now more one of historical interest than future significance.

The D5100 has a very similar 16.2MP CMOS sensor to the excellent one seen in the D7000 but, understandably, loses out on that camera's high-end build and feature-set. So there's no wireless flash control, magnesium alloy build or 39-point AF system but the underlying image quality is all but identical.
As has become standard for a Nikon at this price point, the D5100 offers a single control dial, pentamirror viewfinder and no built-in autofocus motor. However, it gains 1080p video capability (at 30, 25 or 24fps), saved using the efficient H.264/AVC codec, and a 920,000 dot fully articulated LCD panel to help shoot it. These are both significant gains over its predecessor the D5000, and the improvements extend to the D5100 having smaller, neater construction and a more conventional side-mounted hinge for that LCD.
These changes resolve two rather awkward aspects of Nikon's existing lineup: if the D5100 and D7000 end up being neighboring models it will avoid the inelegant overlap that existed between the D5000 and D90. It also ensures a more elegant appearance to the models themselves (the D5000 was many things, but pretty wasn't one of them).
Although the D5100 is listed as having an Expeed 2 processor, it's worth remembering that Nikon doesn't use this naming system to denote any specific components, so the actual chunks of silicon and capabilities aren't necessarily the same as those in the D3100 or D7000. However, in addition to a similarly specced 16.2MP sensor, the D5100 offers the same ISO settings as its big brother - extending up to an equivalent of ISO 25,600. It also inherits 14-bit Raw shooting - one of the factors that helps give the D7000 its impressive dynamic range - which is something Nikon used to offer only on its more expensive models.

source: dpreview.com

May 24, 2011

WANNA BE

When i grow up, I WANNA BE a Doctor
When i grow up, I WANNA BE a Pro Photographer (hope so^^)
When i grow up, I WANNA BE a Astronaut 

Alasannya yg pertama kenapa aku mau jadi dokter mmm soalnya dari kecil kepingin banget jadi dokter nggak tau kenapa hehe. Alasan yg kedua kenapa aku kepingin jadi pro photographer karena aku belakangan ini lagi suka-sukanya photography hehe sejak ikut ekskul photography (yang udah nggak jelas-____-), terus liat hasil jepretan para photographer profesional jadi tertarik pingin jadi photographer. Dan yang terakhir alasanku kenapa mau jadi astronot karena aku suka bangetbanget sama luar angkasa sama semuanya yg berurusan sama space, jadi kepingin jadi astronaut+kerja di NASA. Pokoknya yang aku pinginin itu masih buanyak banget deh dan berharap kalo udah gede bakalan terkabul. Amin :) 

May 22, 2011

creepy but cool

"I'm beautiful in my way"
Hi Guys today i'm gonna tell you about one of the most talented singer in this world "Lady Gaga" in her video called Born This Way. Yeah, i bet you already knew about that song and that video. In this video Lady Gaga's face looks creepy but i think it's so cool. I'll give you the pict of Born This Way :D Check This Out !!!



May 5, 2011

He Is We

Hai kali ini yang aku lagi dengerin lagu. Now i'm listening He Is We. Judulnya Happily Ever After. Aku lagi tergila-gila sama lagu ini hahahaha. Lagunya enak apalagi aku suka kalo lagu itu diiringin pake gitar. Lagu ini easy listening banget. Enak deh pokoknya harus dicoba yang belum tau "He Is We" itu siapa ini aku kasih sedikitserba-serbinya 


He Is We adalah indie pop band yg berasal dari Tacoma, Washington. Personilnya terdiri dari  Rachel Taylor dan Trevor Kelly. Mereka ketemu pas waktu kerja di Ted Brown Music Company di Tacoma, Washington. Mereka mulai menyadari kalau mereka punya bakat nah akhirnya mereka kerjasama deh, jadilah He Is We. Nah album pertama mereka My Forever tercatat sebagai number 6 on Billboard’s Heatseekers Album Charts. 

Makasih udah baca 

May 3, 2011

Cuma pingin share agar anda semua tau

Eh aku mau bilang tau nggak seeeeh (nggak!) besok (4 mei) ada ulangan matematika bab logika. Padahal kan udah dibikin bahan ulangan. Nah yang beda kali ini  itu ulangannya bing maksudnya soalnya bahasa inggris. Gaya banget sih haha. Terus katanya bakalan diadain rapot rsbi. Hebat.
Itu semua bagus buat murid agar belajar lebih giat atau bikin malah jadi males belajar ya?Karna soal biasa (bind) itu aja udah agak susah apalagi soal english. Tapi kalo niat sih pasti gak akan ada yang susah di dunia ini. 
Dengan adanya raport rsbi buat sekolah 20 jadi tambah wah gimana gitu. Yah gitulah pokoknya. Mudah-mudahan jadi tambah maju. Dan terus ada kemajuan yang berarti. Amin aja lah. Tapi semua itu juga butuh waktu dan dukunghan dari semua pihak terutama dari kita-kita ini calon penerus nusa bangsa indonesia tercinta.

Makasih udah baca 

May 2, 2011

New Background !

Yay New Background for my blog :D . Kali ini aku mau nge-bahas soal backgroundku yang baru.
Yaitu,Domo kun  . Bentuk wajahnya domo kun itu kayak orang nyecream huahaha 
Tapi itu lucu. Warnanya pas sama karakternya yang unik, innocent pas waktu lagi kaget. Lucu deh pokoknya. Aku kayak lagi fallin' in love deh sama domo kun haha. Domo kun juga bagus loh dijadiin hoodie ini nih contohnya: 
Lucu kan . Tapi rada kaku sih, kepalanya mendelep haha   . Tapi ya sutralah tetep lucu juga toh.  
Makasih udah baca